Met groot plezier ontvangen wij jou bij FG Food Labs. Als je er zeker van wilt zijn dat je op de door jou gewenste datum en tijd een tafel hebt, raden wij je aan tijdig een aanvraag in te dienen via het reserveringsschema aan de rechterzijde van deze pagina.

Als je op jouw voorkeursdatum klikt en vervolgens jouw gegevens invult, zul je bij voldoende beschikbaarheid per mail een acceptatie van jouw aanvraag ontvangen. Bij blokkering van bepaalde data/tijden in het reserveringsschema adviseren wij je ons te bellen of te mailen. Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 010- 4250520 of via info@fgfoodlabs.nl.

Mocht je kiezen voor een diner op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond of tijdens de feestdagen dan ontvang je van ons een betalingslink met kwitantie. Met deze link vragen wij je een deel van de reserveringswaarde (50 euro per persoon) alvast te voldoen. Deze aanbetaling bevestigt de reservering. De aanbetaling wordt uiteraard ter plekke op de rekening in mindering gebracht.

Tot twee dagen voor de gereserveerde datum kun je per mail (info@fgfoodlabs.nl) of telefonisch kosteloos bij FG Food Labs annuleren of verplaatsen. Na deze termijn zijn wij bij een boeking voor een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond of voor de feestdagen genoodzaakt annuleringskosten ofwel de reserveringswaarde van 50 euro per persoon in rekening te brengen. Indien je voor deze termijn annuleert, refunden wij de aanbetaling van 50 euro per persoon.

Online reserveringen voor 18.00 uur geplaatst worden -bij voldoende beschikbaarheid- gelijk door ons bevestigd, online reserveringen na 18.00 uur geplaatst worden de volgende ochtend bevestigd. Mocht u na 18.00 uur nog willen reserveren voor dezelfde avond adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 010-4250520.


  FG Food Labs accepteert onderstaande creditcards: