foodlabs-slide4

Met groot plezier ontvangen wij u bij FG Food Labs. Als u er zeker van wilt zijn dat u op de door uw gewenste datum en tijd een tafel heeft, raden wij u aan tijdig te reserveren.

U kunt heel gemakkelijk via deze website boeken. Dagelijks tussen 10.00 en 19.00 uur kunt u uw reservering ook telefonisch doorgeven via +31 10 4250520.

Mocht u kiezen voor een diner op een vrijdagavond, zaterdagavond of tijdens de feestdagen dan ontvangt u van ons een betalingslink met kwitantie. Met deze link vragen wij u een deel van de reserveringswaarde (50 euro per persoon) alvast te voldoen. Deze aanbetaling bevestigt de reservering. De aanbetaling wordt uiteraard ter plekke op de rekening in mindering gebracht.

Tot twee dagen voor de gereserveerde datum kunt u per mail (info@fgfoodlabs.nl) of telefonisch kosteloos bij FG Food Labs annuleren of verplaatsen. Indien u voor deze termijn annuleert, refunden wij de aanbetaling van 50 euro per persoon. Na deze termijn zijn wij bij een boeking voor een vrijdagavond, zaterdagavond of voor de feestdagen genoodzaakt annuleringskosten ofwel de reserveringswaarde van 50 euro per persoon in rekening te brengen.

Daarnaast bieden wij een extra service: valet parking. Indien u gebruik wenst te maken van valet parking zou u dat willen aangeven bij uw reservering? Tarief valet parking: 17,50 euro per voertuig.

FG Food Labs accepteert onderstaande creditcards: