Met groot plezier ontvangen wij u bij FG Food Labs. Als u er zeker van wilt zijn dat u op de door uw gewenste datum en tijd een tafel heeft, raden wij u aan tijdig een aanvraag in te dienen via het reserveringsschema aan de rechterzijde van deze pagina. Als u op uw voorkeursdatum klikt en vervolgens uw gegevens invult, zult u bij voldoende beschikbaarheid per mail een acceptatie van uw aanvraag ontvangen. Dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur kunt u uw reservering ook telefonisch doorgeven via +31 10 4250520

Mocht u kiezen voor een diner op een vrijdagavond, zaterdagavond of tijdens de feestdagen dan ontvangt u van ons een betalingslink met kwitantie. Met deze link vragen wij u een deel van de reserveringswaarde (50 euro per persoon) alvast te voldoen. Deze aanbetaling bevestigt de reservering. De aanbetaling wordt uiteraard ter plekke op de rekening in mindering gebracht.

Tot twee dagen voor de gereserveerde datum kunt u per mail (info@fgfoodlabs.nl) of telefonisch kosteloos bij FG Food Labs annuleren of verplaatsen. Indien u voor deze termijn annuleert, refunden wij de aanbetaling van 50 euro per persoon. Na deze termijn zijn wij bij een boeking voor een vrijdagavond, zaterdagavond of voor de feestdagen genoodzaakt annuleringskosten ofwel de reserveringswaarde van 50 euro per persoon in rekening te brengen.

Daarnaast bieden wij een extra service: valet parking. Indien u gebruik wenst te maken van valet parking zou u dat willen aangeven bij uw reservering? Tarief valet parking: 17,50 euro per voertuig.

FG Food Labs accepteert onderstaande creditcards: