BITES

Oester / ceviche (1 item) € 4
Cannelé bordelais (2 items) € 6,50
Dimsum € 17,50
Jamón Joselito (The Best) € 27,50
Chariot à fromage € 17,50

STARTERS
Topinamboer / paling / ei     € 27,50
Tuna ceviche / ui / eendenlever (bio)  € 29,50
Époisses / Joselito / truffel € 34,50

MAIN DISHES 
Griet / prei / beurre noisette / zwarte truffel  € 39,50
Stoofpotje schaal- en schelpdieren / kaviaar € 39,50
Sukade / witlof / zwezerik / steak tartare       € 41,50
Eend / buikspek / paling / jus van krab              € 43,50

DESSERTS
Bolo pretu / tonkabonenijs € 17,50
Popcorn / chix / pistache € 17,50
Blanc manger / kers / boerenmelkijs € 17,50
Macadamia / vanille-ijs / Masia el Altet € 17,50
Chariot à fromage € 17,50

EXTRA’S
Kaviaar vanaf  € 20
Truffel vanaf € 20

Tasting Menu Menuprijs Wijnarrangement
5 gangen (inclusief FG Nitro) €80 €40
6 gangen (inclusief FG Nitro) €90 €48
7 gangen (inclusief FG Nitro) €100 €56
8 gangen (inclusief FG Nitro) €110 €64
9 gangen (inclusief FG Nitro) €120 €72

Lunchmenu (3 gangen) €42,50

All-in lunchmenu (inclusief wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises) €60 – mits minimaal 1 dag van tevoren telefonisch of per mail doorgegeven

Liever geen vis of vlees? Vraag in ons restaurant naar de vegetarische kaart

Met allergieën en dieetwensen houden wij vanzelfsprekend rekening

Tot vier personen per tafel kan er ook à la carte worden geluncht of gedineerd bij FG Food Labs

De genoemde menuprijzen zijn geldig tot 1 januari 2019 – vanwege stijging btw zullen de bedragen vanaf 1 januari 2019 anders zijn