Het laatste waar je op zit te wachten na een gastronomisch hoogtepunt is die saaie rit naar huis. Dat geluksmoment wil je nog even vasthouden. Zo vaak komt het er niet van je tot het uiterste te laten verwennen.

MAINPORT HOTEL

Voor de ultieme experience boek je Best of Rotterdam Special: een all-in zevengangendiner bij FG Food Labs & overnachting in een City XL Kamer of Waterfront Sauna Kamer in het ultraluxe vijfsterrenhotel Mainport & een internationaal live cooking champagne-ontbijtbuffet & vrij toegang tot Wellness Club H2O en Spa Heaven.

Bij het zevengangen tasting menu in FG Food Labs is inbegrepen:

  • Glas champagne bij binnenkomst
  • FG Amuses
  • Bijpassend wijnarrangement
  • Tafelwater
  • Koffie/thee met huisgemaakte friandises

Best of Rotterdam Special is vanaf 277,50 euro per persoon te boeken. Meer informatie over Best of Rotterdam Special is op te vragen via +31(0)10-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl. Toeristenbelasting is bij de arrangementsprijs inbegrepen. Voor een eenpersoonskamer geldt een kleine toeslag.

www.mainporthotel.com

HOTEL PINCOFFS

Een andere interessante optie is Suite Hotel Pincoffs, gevestigd aan de zuidelijke oever van de Maas. De service in dit aangename hotel is hartverwarmend.

Diner Arrangement:
Inclusief overnachting in Suite Hotel Pincoffs, bio-ontbijt voor twee, 6-gangendiner, wijnarrangement en de huur van twee fietsen: 525 euro voor 2 personen.

Lunch Arrangement:
Inclusief overnachting, ontbijt, 3-gangenlunch, wijnarrangement en de huur van twee fietsen: 350 euro voor 2 personen.

Reserveringen voor deze arrangementen zijn alleen mogelijk op aanvraag bij de receptie van Suite Hotel Pincoffs.
T: 010 – 2974500
E: info@hotelpincoffs.nl

www.hotelpincoffs.nl