FG Bonbons

SINTERKLAASTIP: FG Chocoladeletter bereid van premium chocolade (Valrhona Guanaja 70%), inclusief cadeaudoos voor 10 euro per item te bestellen via +31(0)10-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl - uiteraard in alle letters van het alfabet verkrijgbaar

Ze lachen je stuk voor stuk glanzend tegemoet, FG Bonbons. De shell van onze bonbons –louter bereid van Valrhona Guanaja 70%- is beduidend slanker dan gemiddeld waardoor hij een mooie krak heeft. Het geheim van de shell zit ‘m in de kristallisatie van de chocolade, de chocolade wordt op de juiste temperatuur getempereerd ofwel getableerd. De designs –van Mondriaan tot Delfts blauw- bestaan uit uitsluitend gekleurde cacaoboter.

De vullingen zijn verre van alledaags. De ganache is bij de ene bonbon op basis van room, bij de andere op basis van fruitpuree. De smaken zijn geen dag hetzelfde: van framboos/roos/lychee/voatsiperifery (wilde peper uit Madagaskar) tot likama hloa/ lapsang souchong (zwarte thee uit China) tot chrysant/kers tot dashi (Japanse bouillon)/kombu, alle (on-)denkbare smaken komen aan bod.

FG Bonbons zijn met de grootst mogelijke zorg en zonder belastende kunstmatige toevoegingen samengesteld. FG Bonbons zijn van A-klasse. FG Bonbons kosten in de losse verkoop 1,45 euro per item en zijn per 6, 9, 12 of 24 items in een luxe cadeaudoos verkrijgbaar.