FG Bike Tour

Je kunt Rotterdam op verschillende manieren verkennen. Wil je de stad echt eens proeven? Tijdens FG Bike Tour ontdek je op een ongedwongen manier hoe Rotterdam werkelijk smaakt.

In samenwerking met Van Kortenhof, veruit de beste fietswinkel in de regio, hebben we een uiterst plezierige fietsroute uitgestippeld langs de verschillende hotspots van Rotterdam. FG Bike Tour start met een kop koffie/thee met huisgemaakt gebak bij FG Food Labs waarna op eigen tempo de fietsroute afgelegd kan worden. Het is geheel aan jou en je reisgenoten hoe vaak er onderweg wordt gepauzeerd. Rond het middaguur wacht je een driegangen taste explosion op sterrenniveau. Tijdens deze lunch worden de bijpassende wijnen als Bob-arrangement geschonken zodat je na de lunch nog een aantal kilometers kunt afleggen door die indrukwekkende stad.

FG Bike Tour is vanaf 6 personen te boeken op een donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag naar keuze – op basis van beschikbaarheid. Bij de prijs van 100 euro per persoon zit de huur van een e-Bike inbegrepen. Voor groepen boven de 10 personen kan het voorkomen dat er onvoldoende e-Bikes voorhanden zijn. Voor 90 euro per persoon staat er in dat geval een stoere stadsfiets gereed. FG Bike Tour is te reserveren via +31 (0)10-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl.

De genoemde prijs van 100 euro is exclusief diefstalverzekering, deze toeslag bedraagt 1,50 euro per fiets. FG Bike Tour is voor 35 euro per persoon extra te combineren met een ontbijt bij onze buren, FG Restaurant.