FG Bike Tour

Van 5 tot en met 15 mei 2020: EUROVISION SONGFESTIVAL BIKETOUR

Je kunt Rotterdam op verschillende manieren verkennen. Wil je de stad echt eens proeven? Tijdens FG Bike Tour ontdek je op een ongedwongen manier hoe Rotterdam werkelijk smaakt.

In samenwerking met Van Kortenhof, veruit de beste fietswinkel in de regio, hebben we een uiterst plezierige fietsroute uitgestippeld langs de verschillende hotspots van Rotterdam. FG Bike Tour start met een kop koffie/thee met huisgemaakt gebak bij FG Food Labs waarna op eigen tempo de fietsroute afgelegd kan worden. Het is geheel aan jou en je reisgenoten hoe vaak er onderweg wordt gepauzeerd. Rond het middaguur wacht je een driegangen taste explosion op sterrenniveau. Tijdens deze lunch worden de bijpassende wijnen als Bob-arrangement geschonken zodat je na de lunch nog een aantal kilometers kunt afleggen door die indrukwekkende stad.

FG Bike Tour is vanaf 6 personen te boeken op een donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag naar keuze – op basis van beschikbaarheid. Bij de prijs van 100 euro per persoon zit de huur van een e-Bike inbegrepen. Voor groepen boven de 10 personen kan het voorkomen dat er onvoldoende e-Bikes voorhanden zijn. Voor 90 euro per persoon staat er in dat geval een stoere stadsfiets gereed. FG Bike Tour is te reserveren via +31 (0)10-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl.

Rond het Eurovision Songfestival, van 5 tot en met 15 mei, is er een  12 points biketour, eentje uit de hoogst haalbare categorie, te boeken in combinatie met een all-in ontbijt bij FG Restaurant of een driegangen lunch bij FG Food Labs. Deze biketour is onder begeleiding van een meertalige gids. Prijs in combinatie met ontbijt 89,50 euro per persoon, prijs in combinatie met lunch 119,50 euro per persoon. Reserveringen voor de Eurovision Songfestival Biketour -eveneens een coproductie met Van Kortenhof- verlopen www.eurovisionbiketour.com

De genoemde bedragen zijn exclusief diefstalverzekering, deze toeslag bedraagt 1,50 euro per fiets.