Eén keer per jaar doen we het anders. Eén kaar per jaar pakken we groots uit met een Big Green Egg BBQ Contest op en rond ons terras, en wel op zondag 24 juni 2018.

Tijdens dit festival strijden diverse barbecuekoppels om de titel Grillmaster van ’t Jaar. En dat doen ze met verve. Op het spel staat immers een heuse Big Green Egg. Het oordeel is aan de jury bestaande uit sterrenchef François Geurds, tv-kok Herman den Blijker en andere fijnproevers.

Het publiek hoeft niet stil te zitten die dag. Er is entertainment voor jong en oud – de dj heeft reeds aangekondigd er een nog groter feest van te maken dan bij de vorige edities.

Voor de deelnemers geldt dat zij per koppel minimaal 10 supporters dienen mee te nemen. Zij dienen verder om 9.00 uur aanwezig te zijn. Overige instructies volgen na aanmelding via marketing@fgrestaurant.nl.

Voor het publiek begint de Big Green Egg BBQ Contest om 12.00 uur. Voor 50 euro per persoon -exclusief drank- kan er volop worden mee geproefd van de grill. Tafels zijn via hetzelfde mailadres te reserveren.